Woningaanbod Fase 3

49 koopwoningen - VERKOCHT

In Fase 3 van Huurlingsedam bieden Jansen Bouwontwikkeling en Spagro Beheer 49 koopwoningen aan. Lees hier meer over 22 sociale koopwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 17 vrije sector twee-onder-één kapwoningen. De bouw is gestart en alle koopwoningen zijn verkocht. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2023 opgeleverd.

VERKOCHT

22 sociale koopwoningen

Verdeeld over Huurlingsedam Fase 3 komen 22 fraaie KoopStart hoek- en tussenwoningen type P, Q, R en S te staan. Voor deze woningen is er volop keuze in grootte, uitvoering en combinatie van kleuren. De woonoppervlaktes zijn circa 50 m2 en circa 90m2 tot 96 m2.

Via de entree van de tussenwoningen van de types P en Q loop je de keuken binnen. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde. De eerste verdieping voorziet in twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen; voor een dakvenster hebben wij alvast gezorgd.

De tussenwoning van type Q vormt een architectonisch accent in het blok. Dankzij de statige tuitgevel is er extra ruimte op de tweede verdieping en de grote raampartij op de
eerste verdieping zorgt voor een ruimtelijke en lichte slaapkamer.

De plattegronden van de hoek- en tussenwoningen van de types R en S zijn uitermate geschikt voor de starter. Met de keuken, woonkamer en badkamer op de begane grond en de slaapkamer op de verdieping zijn deze woningen compact en praktisch. Bij enkele woningen schiet aan de voorgevel de kap door en ontstaat een kleine veranda.

VERKOCHT

10 vrije sector hoek- en tussenwoningen

Er is volop keuze bij de hoek- en tussenwoningen in Huurlingsedam Fase 3, type K, L, M en O. Kies je bijvoorbeeld voor een woning gelegen aan de centrale groenzone of kies je voor een tuinligging op het zuiden? De woonoppervlaktes van deze woningen zijn vanaf circa 96 m2.

Op verschillende plekken in het plangebied staan de 3 hoekwoningen type K. De woningen van dit type worden uitgevoerd met een traditioneel zadeldak. De entree zit aan de zijgevel De woonkamer is aan de achterzijde al standaard voorzien van een uitbouw van 2.4 m en mede om die reden erg royaal. De keuken is aan de voorzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen.

De hoekwoningen van types M en L worden gekenmerkt door de entree in de voorgevel, waarbij type M is voorzien van een zadeldak en type L daarnaast nog een statige tuitgevel krijgt. Ook bij deze woningtypes is de woonkamer aan de achterzijde al standaard voorzien van een uitbouw van 2.4 m. De keuken is aan de voorzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen.

De tussenwoningen van type O vormen een architectonisch accent in het blok. Dankzij de statige tuitgevel is er extra ruimte op de tweede verdieping en de grote raampartij op de eerste verdieping zorgt voor een ruimtelijke en lichte slaapkamer. Via de entree loop je de keuken binnen. Bij bouwnummer 76 is aan de achterzijde van de woonkamer standaard een uitbouw van 2.4 m opgenomen; voor bouwnummer 193 is deze optioneel uit te voeren. De eerste verdieping voorziet in twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen.

VERKOCHT

17 vrije sector twee-onder-één-kapwoningen

Verdeeld over Huurlingsedam Fase 3 komen 17 prachtige twee-onder-één-kapwoningen type A, B, C, D en F te staan met woonoppervlaktes vanaf maar liefst circa 164 m2. Voor deze woningen is er volop keuze in uitvoering en combinatie van kleuren.

De twee-onder-één-kapwoningen van de types A, B, C en F krijgen allemaal die fijne u-vormige plattegrond. Omdat alle twee-onder-één-kapwoningen aan de achterzijde van de woning standaard voorzien zijn van een uitbouw van 2.1 m of 2.4 m, creëer je zowel een grote living aan de voorzijde als een heerlijke leefkeuken aan de achterzijde van de woning.
Types A, B en C bieden niet alleen een forse badkamer, maar beschikken standaard ook over een separaat toilet op de eerste verdieping. De uitstraling van de types verschilt dankzij verschillende dakvormen en verschillen in de gevelindeling, zoals bloemkozijnen, franse balkons en de toepassing van verschillende kleuren metselwerk. Type F beschikt naast een ruime badkamer ook over een grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

In de plattegrond van type D is ervoor gekozen om de trap op een andere positie te plaatsen dan bij de types A, B, C en F. Dankzij deze opzet en de standaard uitbouw van 2.4 m is er nog meer ruimte in zowel de woonkamer als de keuken.

Huurlingsedam Wijchen is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl