Nieuwbouw: dicht bij het centrum en het Wijchens Meer

Huurlingsedam Wijchen - Fase 3

Huurlingsedam is een nieuwe woonwijk in Wijchen dicht bij het centrum en het Wijchens Meer. Ten zuiden van de Oosterweg en grenzend aan de Wagemaker komen, in Fase 3, 250 nieuwe woningen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier samen met Spagro Beheer BV 65 woningen met veel diversiteit. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Een groot deel van de rijwoningen is sociale koopwoning (KoopStart) of sociale huurwoning (Talis).

Huurlingsedam bestaat uit clusters met verschillende typen woningen voor diverse doelgroepen. Hierdoor voelt deze woonwijk aan als een dorp in een dorp. Qua sfeer past het nieuwe gedeelte straks goed bij de bestaande bouw en de diversiteit van de vorige fases. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien in de buurt van diverse voorzieningen en scholen.

Bekijk het woningaanbod op de klikbare kaart.

Bekijk de woningen op de kaart

Verkoopinformatie

Nog enkele woningen beschikbaar

Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 komen 17 prachtig uitgebouwde twee-onder-één-kapwoningen, 10 hoek- en tussenwoningen en 22 sociale koopwoningen (KoopStart*).

Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Wijchen? Er zijn nog enkele twee-onder-één kapwoningen en hoek- en tussenwoningen met bodemwarmtepomp en triple glas beschikbaar. Standaard inclusief uitbouw van 2.40 meter! In de maand september ben je elke zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur harte welkom voor een inloopmoment bij Driessen Makelaardij aan de Kastellaan 23 in Wijchen. De makelaar kan je alles over het project vertellen en de mogelijkheid om een optie te nemen op één van de woningen. Loop gerust binnen!

Is jouw droomwoning al 'gereserveerd'? Je maakt nog steeds kans (met uitzondering van de KoopStart woningen), want de makelaar kan je op de reservelijst zetten. Neem contact op met de makelaar en wie weet wordt het alsnog jouw woning!

* Wil je meer weten over KoopStart? Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

Bekijk het woningaanbod

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je de nieuwsbrieven van Huurlingsedam Fase 3 ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Huurlingsedam Wijchen Fase 3 is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl