Nieuwbouw: dicht bij het centrum en het Wijchens Meer

Huurlingsedam Wijchen

Huurlingsedam is een woonwijk in Wijchen dicht bij het centrum en het Wijchens Meer. De woonwijk bestaat uit clusters met verschillende typen woningen voor diverse doelgroepen. Hierdoor voelt deze woonwijk aan als een dorp in een dorp. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien in de buurt van diverse voorzieningen en scholen. De wijk wordt verder uitgebreid met nieuwe woningen. Het nieuwe gedeelte past qua sfeer straks goed bij de bestaande bouw en de diversiteit van de vorige fases.

Fase 3 - alle koopwoningen zijn verkocht
Ten zuiden van de Oosterweg en grenzend aan de Wagenmaker komen, in Fase 3, in totaal 250 nieuwe woningen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier samen met Spagro Beheer BV 65 woningen met veel diversiteit. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Een groot deel van de rijwoningen is sociale koopwoning met KoopStart of sociale huurwoning via Talis. De bouw is gestart en alle koopwoningen zijn verkocht. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2023 opgeleverd.

Fase 4A - verwachte start verkoop: januari 2024
Iets ten zuidoosten van de woningen van Fase 3, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling, samen met Spagro Beheer BV, nog eens 35 woningen in Fase 4A. De woningen van deze fase liggen ten zuiden van de Oosterweg, in de richting van de Graafseweg. Het woningaanbod betreft 8 vrije sector twee-onder-één kapwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 8 sociale koopwoningen (KoopStart tussenwoningen). Bekijk alvast de koopwoningen van fase 4A. De verkoop start naar verwachting in januari 2024. Neem bij interesse contact op met Driessen Makelaardij. De makelaars informeren je graag verder.

Heb je interesse in de woningen van Fase 4A? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Verkoopinformatie Fase 4A

Binnenkort nieuw woningaanbod

Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Wijchen? Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 4A komen 8 vrije sector twee-onder-één kapwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 8 fraaie Koopstart tussenwoningen (sociale koopwoningen). Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de uitstraling laat niets te wensen over. Door variaties in gevelelementen, uitzonderlijke details en kleurcombinaties ontstaat er een zeer afwisselend straatbeeld. De woningen zijn stuk voor stuk uniek.

De verkoop start naar verwachting in januari 2024. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van deze nieuwe fase. Driessen Makelaardij aan de Kasteellaan 23 in Wijchen kan je over het nieuwe aanbod informeren.

Bekijk het woningaanbod van Fase 4A

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je de nieuwsbrieven van Huurlingsedam Wijchen ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Huurlingsedam Wijchen is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl