Nieuwbouw: dicht bij het centrum en het Wijchens Meer

Huurlingsedam Wijchen

Huurlingsedam is een woonwijk in Wijchen dicht bij het centrum en het Wijchens Meer. De woonwijk bestaat uit clusters met verschillende typen woningen voor diverse doelgroepen. Hierdoor voelt deze woonwijk aan als een dorp in een dorp. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien in de buurt van diverse voorzieningen en scholen. De wijk wordt verder uitgebreid met nieuwe woningen. Het nieuwe gedeelte past qua sfeer straks goed bij de bestaande bouw en de diversiteit van de vorige fases.

Woningen Fase 3 en Fase 4A - VERKOCHT
Ten zuiden van de Oosterweg en grenzend aan de Wagenmaker komen, in Fase 3, in totaal 250 nieuwe woningen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier samen met Spagro Beheer BV 65 woningen met veel diversiteit. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Een groot deel van de rijwoningen is sociale koopwoning met KoopStart of sociale huurwoning via Talis. Alle woningen zijn verkocht. De eerste koopwoningen zijn eind 2023 opgeleverd.
Ten zuiden van de Oosterweg, in de richting van de Graafseweg (iets ten zuidoosten van de woningen van Fase 3), ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling, samen met Spagro Beheer BV, nog eens 35 woningen in Fase 4A. Het betreft 8 vrije sector twee-onder-één kapwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 8 sociale koopwoningen (KoopStart tussenwoningen). Bekijk de 26 koopwoningen van fase 4A. Alle woningen van Fase 4A zijn verkocht.

Woningen Fase 4B - IN ONTWIKKELING
In Fase 4B bieden Jansen Bouwontwikkeling en Spagro Beheer BV de laatste woningen van Huurlingsedam Wijchen aan. Over dat woningaanbod is op dit moment nog niets bekend. Naar verwachting volgt in het najaar van 2024 meer informatie. Ook bij de verkoop van deze woningen is Driessen Makelaardij betrokken als de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Fase 4A - VERKOCHT

26 koopwoningen

Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 4A komen 8 vrije sector twee-onder-één kapwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 8 fraaie Koopstart tussenwoningen (sociale koopwoningen). Deze woningen zijn allemaal verkocht. De woningen zijn zeer gevarieerd en de uitstraling laat niets te wensen over. Door variaties in gevelelementen, uitzonderlijke details en kleurcombinaties ontstaat er een zeer afwisselend straatbeeld. De gasloze woningen in de nieuwste wijk van Wijchen zijn stuk voor stuk uniek.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je de nieuwsbrieven van Huurlingsedam Wijchen ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Huurlingsedam Wijchen is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl