Huurlingsedam Wijchen

Nieuws

Donderdag 6 juni 2024

Aannemer bekend | Alle woningen verkocht

Afgelopen maand is er een belangrijke stap gezet in nieuwbouwproject Huurlingsedam Wijchen Fase 4A: de bouwkundige aannemer is gecontracteerd! Wim Muller, directeur van Muller Bouw B.V. uit Oss, en Jeroen Jeukens, directeur van Jansen Bouwontwikkeling B.V., ondertekenden de realisatieovereenkomst. De aannemer start naar verwachting dit najaar met de bouw van de woningen.
Alle 26 koopwoningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 4A zijn verkocht! Vanaf nu start het koperskeuzetraject, waarin de keuzes voor het meer- en minderwerk, sanitair en tegelwerk worden gemaakt. Binnenkort trapt Muller Bouw het koperskeuzetraject af, de kopers worden uitgenodigd voor het eerste gesprek.

Fase 4B
In Fase 4B worden de allerlaatste woningen van Huurlingsedam gebouwd. Er wordt nog volop gewerkt aan het nieuwe woningaanbod. Op dit moment kunnen wij er nog niets over melden. Naar verwachting volgt in het najaar van 2024 meer informatie. Wij houden je via de nieuwsbrieven op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Donderdag 8 februari 2024

Nog enkele hoekwoningen beschikbaar

Verdeeld over Huurlingsedam Wijchen Fase4A komen 8 prachtige hoekwoningen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de uitstraling laat niets te wensen over. De woningen zijn stuk voor stuk uniek. Er zijn nog enkele woningen van het type L en N beschikbaar.

Deze hoekwoningen worden gekenmerkt door de tuitgevels waardoor extra ruimte ontstaat op de begane grond, eerste en tweede verdieping. De entree bij type N zit aan de zijgevel en bij type L aan de voorgevel. Het toilet bevindt zich in de hal. Ook hebben deze woningen een ruime woonkamer aan de achterzijde die optioneel uitgevoerd kan worden met een uitbouw van 1.2 m¹ of 2.4 m¹. De keuken is aan de voorzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een complete badkamer met Villeroy en Boch sanitair. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen.

Heb je interesse in deze duurzame hoekwoningen? Bekijk de beschikbare woningen en neem contact op met Driessen Makelaardij.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 15 januari 2024

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop is vanaf vanochtend 9.00 uur gesloten. Dat betekent dat de makelaar de inschrijvers zal beoordelen en vervolgens de woningen zal toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Naar verwachting worden de inschrijvers vóór vrijdag 19 januari a.s. door de makelaar over de uitslag van de toewijzing geïnformeerd. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. De beschikbaarheid van de woningen is na de toewijzing 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Driessen Makelaardij!

Bekijk het actuele aanbod

Vrijdag 5 januari 2024

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de 18 vrije sector koopwoningen en 8 sociale koopwoningen (KoopStart) van Huurlingsedam Wijchen Fase 4A is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de verkoopbrochure, de prijslijst en een instructie van de inschrijfprocedure, bij het tabblad downloads van een bouwnummer op deze website en kan je je tot en met maandag 15 januari a.s. 9.00 uur inschrijven.

Huurlingsedam: daar wil je wonen! Wonen in deze nieuwe wijk is populair en dat is niet zo gek. Je woont er dicht bij het gezellige centrum van Wijchen en je bent zo bij het prachtige Wijchens Meer. Wijchen ademt historie én alle moderne voorzieningen zijn er binnen handbereik. Bekijk het woningaanbod en schrijf je in. Welke woning kies jij?

Bekijk het woningaanbod

Donderdag 14 december 2023

Start verkoop 5 januari 2024

Zet vrijdag 5 januari a.s. alvast in je agenda! Dan start de verkoop van de 18 vrije sector koopwoningen in Fase 4A van de Huurlingsedam Wijchen! Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 4A komen:
• 2 vrije sector tussenwoningen met woonoppervlaktes vanaf circa 90 m2 tot circa 96 m2
• 8 vrije sector hoekwoningen met woonoppervlaktes vanaf circa 90 m2 tot circa 127 m2
• 8 vrije sector twee-onder-één-kapwoningen, woonoppervlakte circa 157 m2
Tussen 17.00 en 19.00 uur ben je van harte welkom bij Driessen Makelaardij, Kasteellaan 23 in Wijchen. Kom alles te weten over de woningen, stel je vragen en neem een brochure mee!

Alle informatie van de 8 sociale koopwoningen (KoopStart), met een woonoppervlakte van circa 90 m2, is vanaf vrijdag 5 januari 17.00 uur alleen op de website beschikbaar. Wil je meer weten over KoopStart? Download hier alvast de brochure over kopen met KoopStart.

Bekijk de koopwoningen van Fase 4A!

Donderdag 5 oktober 2023

Impressies Fase 4A live!

In Fase 4A worden in opdracht van Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V. in totaal 35 woningen gebouwd. Er komen 26 koopwoningen: 8 twee-onder-één-kapwoningen, 8 hoekwoningen en 10 tussenwoningen (waarvan 8 KoopStart). De verkoop start naar verwachting in januari 2024. Ook zijn er in deze fase 9 sociale huurwoningen opgenomen. Deze worden te zijner tijd door Talis verhuurd.

Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de uitstraling laat niets te wensen over. Door variaties in gevelelementen, uitzonderlijke details en kleurcombinaties ontstaat er een zeer afwisselend straatbeeld. De woningen zijn stuk voor stuk uniek. Bekijk de hier de impressies van Fase 4A. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte over deze nieuwe fase!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandag 25 september 2023

Kijkmoment op de bouwlocatie

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in het mooie plan Huurlingsedam Wijchen Fase 3 en wil je hier al snel wonen? Kom dan woensdag 4 oktober a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur een kijkje nemen op de bouwlocatie om meer informatie over de nog beschikbare woningen te krijgen. We ontvangen je graag bij de ingang van de bouwplaats aan de Wagenmaker. Naar verwachting worden de eerste woningen al eind dit jaar opgeleverd!

Woensdag 4 oktober 2023 | 16.00 - 18.00 uur | Vrije inloop
Huurlingsedam, 6603 LH Wijchen | Ingang bouwplaats Wagenmaker
Parkeren buiten het bouwterrein

Dinsdag 4 juli 2023

Hoekwoning met uitbouw en eigen parkeerplaats

Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Wijchen? Er zijn op dit moment nog enkele twee-onder-één kapwoningen en hoek- en tussenwoningen met bodemwarmtepomp en triple glas beschikbaar.

Kijk eens naar deze bijzonder mooie hoekwoning (type L, bouwnummer 190) met de entree aan de voorgevel en en een standaard uitbouw van 2.4 meter aan de achtergevel. De verkoopprijs is € 509.000,- v.o.n. en de woonoppervlakte is circa 139 m2. Deze hoekwoning beschikt over 3 slaapkamers, een grotendeels vrij indeelbare tweede verdieping, een volledig ingerichte badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair en parkeergelegenheid op eigen terrein. In deze hoekwoning woon je duurzaam, gasloos en uiterst comfortabel met een bodemwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling.

Driessen Makelaardij kan je alles over het aanbod vertellen.

Dinsdag 4 juli 2023

Bouwupdate

Bouwbedrijf Van Grunsven B.V. is in maart 2023 begonnen met de bouw van de 65 woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 . Deze week worden bij blok 1 al de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Bij de blokken 2 en 3 zijn de begane grondvloeren inmiddels gelegd en kan, na het opperen van de kalkzandsteenblokken, gestart worden met het lijmen van de wanden. Bij blok 4 worden de komende weken de begane grondvloeren gelegd.

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in het mooie plan Huurlingsedam Wijchen Fase 3? Bekijk het beschikbare woningaanbod op de klikbare situatiekaart.

Bekijk de klikbare situatiekaart

Dinsdag 23 mei 2023

Bouw Huurlingsedam Fase 3 nu officieel gestart!

Op maandag 22 mei jl. vierden de toekomstige bewoners van Huurlingsedam Fase 3 de officiële start bouw op de bouwlocatie in Wijchen. De opkomst was groot en de sfeer was uitstekend. Na speeches van onder meer wethouder Geert Gerrits van de Gemeente Wijchen en bestuurder Ronald Leushuis van woningcorporatie Talis, werden door enkele toekomstige bewoners twee flinke bomen op de nieuwbouwlocatie geplant. Daarmee is de bouw van de eerste woningen in Huurlingsedam Fase 3 officieel van start gegaan. Na de officiële handeling maakten nieuwe buren gezellig kennis met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

De 65 woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 worden gerealiseerd door Bouwbedrijf van Grunsven. Heb je nog interesse in een woning in deze jonge wijk? Bekijk dan het beschikbare woningaanbod op de situatiekaart.

Bekijk het woningaanbod

Vrijdag 5 mei 2023

Open dag voor geïnteresseerden in een nieuwbouwwoning

De bouw van de woningen in Huurlingsedam Wijchen Fase 3 is gestart! Heb je interesse in een nieuwbouwwoning van het mooie plan en wil je graag een kijkje nemen? Je bent van harte welkom op de Open dag op de bouwlocatie. Kom op 13 mei a.s. vrijblijvend langs, ontdek de prachtige wijk en kom van alles te weten over de nog beschikbare woningen.

Open dag op de bouwlocatie
Zaterdag 13 mei 2023 | 11.00 - 13.00 uur | Vrije inloop
Huurlingsedam, 6603 LH Wijchen (op het kruispunt met straat: Wagenmaker)

Dinsdag 25 april 2023

Nu kopen met aantrekkelijke voorwaarden

Bouwbedrijf Van Grunsven is gestart met de bouw van de woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3. De bodemlussen voor de warmtepompen zijn inmiddels aangebracht en het boren van de funderingspalen is in volle gang. Als je nu een woning koopt, dan woon je volgend jaar al in je nieuwe duurzame woning!
Ben je geïnteresseerd in één van de nog beschikbare woningen op deze prachtige locatie? Op de projectwebsite vind je het actuele aanbod royale eengezinswoningen met verkoopprijzen vanaf € 399.000,- v.o.n. De laatste woningen bieden wij nu met aantrekkelijke voorwaarden aan. De grondkosten en vervallen bouwtermijnen zijn namelijk tot 31 december 2023 rentevrij. Mede daardoor heb je tot eind 2023 geen dubbele woonlasten! Je leest er meer over in de prijslijst die je terugvindt op het tabblad 'downloads' van één van de nog beschikbare bouwnummers. Neem bij interesse contact op met Driessen Makelaardij. De makelaars informeren je graag over het aanbod.

Neem contact op met Driessen Makelaardij

woensdag 8 februari 2023

Talis tekent voor 13 woningen in Huurlingsedam

Afgelopen maandag was het een mooie dag voor Talis. De woningcorporatie voegt aan haar woningaanbod 13 sociale huurwoningen in Huurlingsedam Wijchen Fase 3 toe. De koopovereenkomst met Jansen Bouwontwikkeling en de aannemingsovereenkomst met Bouwbedrijf van Grunsven werden op eenzelfde moment getekend. De 13 fraaie tussenwoningen liggen verspreid door de buurt en zijn geschakeld met koopwoningen.

De bouw van de woningen start in maart 2023. Vanaf eind 2023 komen de sociale huurwoningen bij Talis beschikbaar. Ronald Leushuis (bestuurder Talis), Francis van Haren (commercieel directeur Bouwbedrijf van Grunsven) en Jeroen Jeukens (algemeen directeur Jansen Bouwontwikkeling) kijken uit naar het moment dat de woningen door de huurders betrokken kunnen worden.

Lees meer over woningcorporatie Talis

Vrijdag 16 december 2022

Realisatieovereenkomst getekend

Vandaag ondertekende Bouwbedrijf van Grunsven de realisatieovereenkomst met Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V. voor de bouw van de 65 woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3. Francis van Haren van Bouwbedrijf van Grunsven en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een veilige bouw. Op dit moment is de prognose om aan het einde van het eerste kwartaal/ begin tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen.

Alle KoopStart-woningen zijn verkocht. Er zijn nog enkele tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één hoekwoning te koop. Op de website kan je de voortgang blijven volgen. Ben je geïnteresseerd in een royale eengezinswoning op deze prachtige locatie? Neem dan contact op met de makelaars van Driessen Makelaardij. Zij informeren je graag over de nog beschikbare woningen.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 5 september 2022

Inloopmomenten bij Driessen Makelaardij

Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Wijchen? Er zijn nog enkele twee-onder-één kapwoningen en hoek- en tussenwoningen met bodemwarmtepomp en triple glas beschikbaar in Huurlingsedam Fase 3. Standaard inclusief uitbouw van 2.40 meter!

In de maand september 2022 ben je elke zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur harte welkom voor een inloopmoment bij Driessen Makelaardij aan de Kastellaan 23 in Wijchen. De makelaar staat dan voor je klaar om het woningaanbod met jou te bespreken. Loop gerust binnen!

Bekijk hier het actuele aanbod

Vrijdag 12 augustus 2022

Nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar

Verdeeld over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 komen 17 prachtige twee-onder-één-kapwoningen met woonoppervlaktes vanaf maar liefst circa 164 m2. Voor deze woningen is er keuze in uitvoering en combinatie van kleuren. Het gaat om de types A, B, C, D en F.

De twee-onder-één-kapwoningen van de types A, B, C en F krijgen allemaal die fijne u-vormige plattegrond. Omdat alle twee-onder-één-kapwoningen aan de achterzijde van de woning standaard voorzien zijn van een uitbouw van 2.1 m of 2.4 m, creëer je zowel een grote living aan de voorzijde als een heerlijke leefkeuken aan de achterzijde van de woning. In de plattegrond van type D is ervoor gekozen om de trap op een andere positie te plaatsen. Bekijk hiernaast de impressie van het interieur van type D.

Heb je interesse in de twee-onder-één-kapwoningen? Bekijk de beschikbare woningen op de website en neem contact op met Driessen Makelaardij.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 4 juli 2022

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop van woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 is gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de woningen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Naar verwachting word je uiterlijk vrijdag 8 juli a.s. door de makelaar geïnformeerd over de uitslag van de toewijzing. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. Dus check de beschikbaarheid van de woningen. Deze wordt volledig bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen.

Bekijk de beschikbare woningen

Dinsdag 28 juni 2022

Huurlingsedam Wijchen Fase 3, de verkoop is gestart!

Huurlingsedam: daar wil je wonen! Wonen in deze nieuwe wijk is populair en dat is niet zo gek. Je woont er dicht bij het gezellige centrum van Wijchen en je bent zo bij het prachtige Wijchens Meer. Wijchen ademt historie én alle moderne voorzieningen zijn er binnen handbereik. Bekijk het woningaanbod en schrijf je voor maandag 4 juli 12.00 uur in. Welke woning kies jij?

Bekijk het woningaanbod

Dinsdag 14 juni 2022

Start verkoop: 28 juni 2022

De verkoop van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 (3A en 3B), de 49 koopwoningen uit het woningaanbod van Spagro Beheer B.V. en Jansen Bouwontwikkeling, start op dinsdag 28 juni a.s. om 12.00 uur.

Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 komen 17 prachtig uitgebouwde twee-onder-één-kapwoningen, 10 hoek- en tussenwoningen en 22 sociale koopwoningen (KoopStart*). Op dinsdag 28 juni 2022 om 12.00 uur start de verkoop. Vanaf dat moment staat alle verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je tot maandag 4 juli om 12.00 uur inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur.

Via de nieuwsbrief van 28 juni a.s. ontvang je informatie over het verkoopproces. Bekijk nu alvast het complete aanbod met de impressies, sfeerplattegronden, gevelaanzichten en definitieve verkoopprijzen per bouwnummer op de website. Waar kies jij voor?

* Wil je meer weten over KoopStart? Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

Bekijk het aanbod op de klikbare kaart

Maandag 25 april 2022

Impressies Huurlingsedam Wijchen Fase 3

Het is zover, de woningen van Fase 3 zijn uitgewerkt en wij kunnen je nu de impressies van de koopwoningen laten zien. Wij verwachten nog voor de zomervakantie van 2022 te kunnen starten met de verkoop.
Voor vragen over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 neem je contact op met makelaar Driessen Makelaardij uit Wijchen:

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl

Donderdag 10 maart 2022

Woningtypen Fase 3A

In Fase 3A worden door Jansen Bouwontwikkeling en Spagro Beheer B.V. 52 woningen gebouwd, waaronder 13 sociale huurwoningen. Deze worden te zijner tijd door Talis verhuurd. Er komen 37 koopwoningen voor de verkoop beschikbaar in verschillende woningtypen. De situatiekaart geeft weer waar deze woningen zich in het plan bevinden. Bekijk de klikbare situatiekaart.

De woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3A liggen verspreid in het plan en bestaan uit huurwoningen, sociale koopwoningen en vrije sector koopwoningen. De woningtypen zijn als volgt:
- 15 sociale koopwoningen | Woonoppervlaktes van 51 m2 en 90 m2 | KoopStart*
- 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen | Woonoppervlaktes v.a. 97 m2
- 12 vrije sector twee-onder-één-kapwoningen | Woonoppervlaktes v.a. maar liefst 165 m2

* Wil je meer weten over KoopStart? Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

Heb je interesse in de woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3A? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huurlingsedam Wijchen is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl