Huurlingsedam Wijchen - Fase 3

Nieuws

Vrijdag 16 december 2022

Realisatieovereenkomst getekend

Vandaag ondertekende Bouwbedrijf van Grunsven de realisatieovereenkomst met Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V. voor de bouw van de 65 woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3. Francis van Haren van Bouwbedrijf van Grunsven en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een veilige bouw. Op dit moment is de prognose om aan het einde van het eerste kwartaal/ begin tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen.

Alle KoopStart-woningen zijn verkocht. Er zijn nog enkele tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één hoekwoning te koop. Op de website kan je de voortgang blijven volgen. Ben je geïnteresseerd in een royale eengezinswoning op deze prachtige locatie? Neem dan contact op met de makelaars van Driessen Makelaardij. Zij informeren je graag over de nog beschikbare woningen.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 5 september 2022

Inloopmomenten bij Driessen Makelaardij

Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Wijchen? Er zijn nog enkele twee-onder-één kapwoningen en hoek- en tussenwoningen met bodemwarmtepomp en triple glas beschikbaar in Huurlingsedam Fase 3. Standaard inclusief uitbouw van 2.40 meter!

In de maand september ben je elke zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur harte welkom voor een inloopmoment bij Driessen Makelaardij aan de Kastellaan 23 in Wijchen. De makelaar staat dan voor je klaar om het woningaanbod met jou te bespreken. Loop gerust binnen!

Bekijk hier het actuele aanbod

Vrijdag 12 augustus 2022

Nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar

Verdeeld over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 komen 17 prachtige twee-onder-één-kapwoningen met woonoppervlaktes vanaf maar liefst circa 164 m2. Voor deze woningen is er keuze in uitvoering en combinatie van kleuren. Het gaat om de types A, B, C, D en F.

De twee-onder-één-kapwoningen van de types A, B, C en F krijgen allemaal die fijne u-vormige plattegrond. Omdat alle twee-onder-één-kapwoningen aan de achterzijde van de woning standaard voorzien zijn van een uitbouw van 2.1 m of 2.4 m, creëer je zowel een grote living aan de voorzijde als een heerlijke leefkeuken aan de achterzijde van de woning. In de plattegrond van type D is ervoor gekozen om de trap op een andere positie te plaatsen. Bekijk hiernaast de impressie van het interieur van type D.

Heb je interesse in de twee-onder-één-kapwoningen? Bekijk de beschikbare woningen op de website en neem contact op met Driessen Makelaardij.

Neem contact op met de makelaar

Maandag 4 juli 2022

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop van woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 is gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de woningen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Naar verwachting word je uiterlijk vrijdag 8 juli a.s. door de makelaar geïnformeerd over de uitslag van de toewijzing. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. Dus check de beschikbaarheid van de woningen. Deze wordt volledig bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen.

Bekijk de beschikbare woningen

Dinsdag 28 juni 2022

Huurlingsedam Wijchen Fase 3, de verkoop is gestart!

Huurlingsedam: daar wil je wonen! Wonen in deze nieuwe wijk is populair en dat is niet zo gek. Je woont er dicht bij het gezellige centrum van Wijchen en je bent zo bij het prachtige Wijchens Meer. Wijchen ademt historie én alle moderne voorzieningen zijn er binnen handbereik. Bekijk het woningaanbod en schrijf je voor maandag 4 juli 12.00 uur in. Welke woning kies jij?

Bekijk het woningaanbod

Dinsdag 14 juni 2022

Start verkoop: 28 juni 2022

De verkoop van Huurlingsedam Wijchen Fase 3 (3A en 3B), de 49 koopwoningen uit het woningaanbod van Spagro Beheer B.V. en Jansen Bouwontwikkeling, start op dinsdag 28 juni a.s. om 12.00 uur.

Verspreid over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 komen 17 prachtig uitgebouwde twee-onder-één-kapwoningen, 10 hoek- en tussenwoningen en 22 sociale koopwoningen (KoopStart*). Op dinsdag 28 juni 2022 om 12.00 uur start de verkoop. Vanaf dat moment staat alle verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je tot maandag 4 juli om 12.00 uur inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur.

Via de nieuwsbrief van 28 juni a.s. ontvang je informatie over het verkoopproces. Bekijk nu alvast het complete aanbod met de impressies, sfeerplattegronden, gevelaanzichten en definitieve verkoopprijzen per bouwnummer op de website. Waar kies jij voor?

* Wil je meer weten over KoopStart? Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

Bekijk het aanbod op de klikbare kaart

Maandag 25 april 2022

Impressies Huurlingsedam Wijchen Fase 3

Het is zover, de woningen van Fase 3 zijn uitgewerkt en wij kunnen je nu de impressies van de koopwoningen laten zien. Wij verwachten nog voor de zomervakantie van 2022 te kunnen starten met de verkoop.
Voor vragen over Huurlingsedam Wijchen Fase 3 neem je contact op met makelaar Driessen Makelaardij uit Wijchen:

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl

Bekijk de impressies

Donderdag 10 maart 2022

Woningtypen Fase 3A

In Fase 3A worden door Jansen Bouwontwikkeling en Spagro Beheer B.V. 52 woningen gebouwd, waaronder 13 sociale huurwoningen. Deze worden te zijner tijd door Talis verhuurd. Er komen 37 koopwoningen voor de verkoop beschikbaar in verschillende woningtypen. De situatiekaart geeft weer waar deze woningen zich in het plan bevinden. Bekijk de klikbare situatiekaart.

De woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3A liggen verspreid in het plan en bestaan uit huurwoningen, sociale koopwoningen en vrije sector koopwoningen. De woningtypen zijn als volgt:
- 15 sociale koopwoningen | Woonoppervlaktes van 51 m2 en 90 m2 | KoopStart*
- 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen | Woonoppervlaktes v.a. 97 m2
- 12 vrije sector twee-onder-één-kapwoningen | Woonoppervlaktes v.a. maar liefst 165 m2

* Wil je meer weten over KoopStart? Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

Heb je interesse in de woningen van Huurlingsedam Wijchen Fase 3A? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huurlingsedam Wijchen Fase 3 is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl