Woningaanbod Fase 4A

26 koopwoningen

In Fase 4A van Huurlingsedam bieden Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V. 26 koopwoningen aan. Lees hier meer over de 8 vrije sector twee-onder-één kapwoningen, 10 vrije sector hoek- en tussenwoningen en 8 sociale koopwoningen.

Bekijk de woningen!

8 vrije sector twee-onder-één-kapwoningen

Verdeeld over Huurlingsedam Fase 4A komen 8 prachtige twee-onder-één-kapwoningen type A en C met woonoppervlaktes van maar liefst circa 159 m2 te staan. Voor deze woningen is er volop keuze in uitvoering en combinatie van kleuren: kies je voor een woning met bloemkozijn of Frans balkon, een woning met of zonder (gedeelde) tuitgevel, bruin/zwarte of oranje/bruine baksteen, of misschien wel een combinatie met wit schilderwerk? Alle woningen zijn zeer rijk gedetailleerd en zorgen voor een prettige afwisseling met de overige woningen in Huurlingsedam.

De twee-onder-één-kapwoningen worden standaard voorzien van PV-panelen, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling. Daarmee woon je duurzaam, gasloos en uiterst comfortabel.

10 vrije sector hoek- en tussenwoningen

Er is volop keuze bij de hoek- en tussenwoningen in Huurlingsedam Fase 4A type K, L, N, U, V en W. Kies je bijvoorbeeld voor een woning in een kleiner woonblok of juist voor een woning aan de centrale groenzone met een tuinligging op het zuidwesten? De woonoppervlaktes van deze woningen zijn vanaf circa 96 m2.

Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de uitstraling laat niets te wensen over: door variaties in gevelelementen, uitzonderlijke details en kleurcombinaties ontstaat er een zeer afwisselend straatbeeld waarbij de woningen stuk voor stuk uniek zijn. De hoek- en tussenwoningen worden standaard voorzien van PV-panelen, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling. Daarmee woon je duurzaam, gasloos en uiterst comfortabel.

8 sociale koopwoningen

Verdeeld over Huurlingsedam Fase 4A komen 8 fraaie KoopStart tussenwoningen, type P, te staan. Voor deze woningen is er volop keuze in grootte, uitvoering en combinatie van kleuren. Kies je voor een woning met wit schilderwerk, bruine of oranje genuanceerde baksteen, of misschien wel de woning met dakpannen aan de gevel? Alle woningen zijn zeer rijk gedetailleerd en zorgen voor een prettige afwisseling met de overige woningen in Huurlingsedam. De woonoppervlaktes zijn circa 90 m2.

Huurlingsedam Wijchen is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Spagro Beheer B.V.
E interesse@jansenbouwontwikkeling.nl
W www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkopend makelaar is Driessen Makelaardij | Kasteellaan 23 | 6602 DB Wijchen
T 024 64 90 100
E info@driessenmakelaardij.nl
W www.driessenmakelaardij.nl